06-12885069 | 100% Slagingsgarantie is 100% Rijbewijsgarantie! info@rijschoolgarant.nl

Over ons

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Alles wat nodig is om een veilige bestuurder rijbewijs B te worden.

Waarom kiezen voor ons

  •  100% Rijbewijs Garantie – De 1e rijschool met 100% Rijbewijs garantie 
  •  Altijd je Rijbewijs halen voor eenmalig bedrag
  •  Geen zorgen over de slaging percentage want die zullen ongetwijfeld   wel hoog zijn als   je 100 % Rijbewijs Garantie kan aanbieden aan je   leerlingen. Wij durven die uitdaging wel aan omdat wij gedreven   vakmensen zijn.
  •  Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het CBR rij-examen. Wij willen dat onze leerlingen in een keer slagen en zullen ons daar 100% voor inzetten. Wij bieden Rijbewijs Garantie en ons verdienmodel is er gericht dat u in een keer slaagt.Wij doen alleen maar zaken met leerlingen die 100% serieus zijn. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van rijlessen en kennen de klappen van de zweep als geen ander. daarom durven wij de uitdagen tot het geven van 100% Rijbewijs Garantie wel aan.Wij bestaan uit een enthousiast team met jaren lange ervaringen die jou graag de fijne kneepjes van het veilig autorijden willen overdragen.